Gaziemir Belediyesi 2023 bütçesi belli oldu

• 24 Ekim 2022
Gaziemir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 630 milyon TL olarak belirlendi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda yönetiminde belediye meclisi ekim ayı oturumu yapıldı. Toplantıda, 2023 yılı gelir gider bütçesi ve 2023 Yılı Performans Programı görüşüldü. 2023 Yılı Performans Programı’nda, 75 performans hedefiyle 76 proje ve faaliyet yer aldı. Performans programındaki hedeflerin hayata geçirilmesi için ihtiyaç duyulan bütçe 630 milyon TL olarak belirlendi. Başkan Arda, “İller Bankası’ndan gelen 7 milyon, ödediğimiz net maaş 12 milyon. Çareyi buluyoruz. Bu zor koşullarda borçsuz bir şekilde personelimizin maaşını ödeyerek işlerimizi yapıyoruz. Paramızı kontrollü bir şekilde harcıyoruz. 630 milyonluk bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.