“Gülümseyin Philippines” adlı fotoğraf sergisi açıldı

• 24 Ekim 2022
Büyükçekmece Belediyesi, “Gülümseyin Philippines” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Filipinler İstanbul Başkonsolosluğu’nun işbirliğiyle düzenlenen “Gülümseyin Philippines” adlı uluslararası fotoğraf sergisi, Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda açıldı. Açılış törenine, Filipinler İstanbul Başkonsolosu Arvin de Leon katıldı. Fotoğraf sergisi, Filipinler İstanbul Başkonsolosluğu’nun koleksiyonundaki orijinal fotoğraflardan oluşuyor. Sergide, 15 Filipinli fotoğraf sanatçısı tarafından Filipin günlük yaşamının ve kültürünün farklı yönlerinin betimlendiği 16 eserin yanı sıra geleneksel Filipin kostümleri ve çeşitli materyaller de yer aldı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Filipinler İstanbul Başkonsolosu Arvin de Leon ve 15 Filipinli fotoğraf sanatçısının eserlerine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.