İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hayvan hibesi

• 24 Ekim 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yetiştiricilik eğitimlerini tamamlayan 34 üreticiye 132 küçükbaş hayvan hibe etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda oluşturulan “İzmir Tarımı” uygulamaları kapsamında çiftçilere desteğini sürdürüyor. Beydağ’da düzenlenen yetiştiricilik eğitimini tamamlayan 34 üreticiye 132 küçükbaş hayvan teslim edildi. Beydağ’daki törene İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Şevket Meriç, Beydağ Ziraat Odası Başkanı Ünal İçmesu, Çömlekçi Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Soner Kılıçarslan, bürokratlar ve bölge halkı katıldı. Başkanvekili Mustafa Özuslu, Beydağ’da üreticinin hayvanlarına sahip çıktığını ve ilçedeki hayvan sayısının bu sayede ikiye katlandığını belirtti.