“Kanarya Güzellik Yarışması” düzenlendi

• 24 Ekim 2022
Edremit Belediyesi ev sahipliğinde “Kanarya Güzellik Yarışması” düzenlendi.

Edremit Yorkshire Kanarya Kulübü tarafından bu yıl 6. kez organize edilen yarışmanın jüri üyeliğini kanarya konusunda dünyada otorite olarak kabul edilen İrlandalı, İtalyan ve Belçikalı dört hakem yaptı. 1.950 kanaryanın yarıştırıldığı, en iyi yedi kuşun “Best Seven” seçildiği yarışmaya kanarya meraklıları yoğun ilgi gösterdi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Dünya genelinde ilgiyle takip edilen yarışmaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. İlçemizin uluslararası mecralarda tanıtımı açısından önemli olan buluşmayı düzenleyen derneklere, emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum,” dedi.