Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hizmete açıldı

• 24 Ekim 2022
Konak Belediyesi, Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hizmete açtı.

Konak Belediyesi, sokakta yaşayan engelli kedilere güvenli bir yaşam alanı ve bakım imkânı sunmak için inşa ettiği Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hizmete açtı. Açılışta konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Sokakta yaşayan canlar bizim olmazsa olmazımız. Yerel yöneticiler, onların yaşaması için gerekli ortamları hazırlamak durumundadır. Türkiye’de ilk olan, gurur duyduğumuz projemizi hayata geçirdik. Önce insan, sonra sokaktaki can dostlarımızın mutlu olduğu bir Konak hedefindeyiz. Onların sessiz haykırışlarını duyabilen bir belediye olmaya çalışıyoruz. Bu konuda özellikle hayvansever dernekleriyle ortak çalışmalar yapmak bizim için çok önemli,” dedi.