Mersin Büyükşehir Belediyesi, küresel çapta bir ödül aldı

• 24 Ekim 2022

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Kongresi, Dünya Yerel ve Bölgesel Liderler Zirvesi-7. UCLG Kongresi, 10-14 Ekim tarihleri arasında Güney Kore’nin Daejeon kentinde gerçekleştirildi. Kongre kapsamında İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabulünün 60. yıldönümü nedeniyle 3. UCLG Barış Ödülü Yarışması düzenlendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Dış İlişkiler ve Projeler Şube Müdürlüğü’yle birlikte projelendirilen Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan ve Uluslararası Göç Örgütü işbirliğiyle yürütülen Sosyal Uyum Merkezi Projesi’yle yarışmaya katıldı ve mansiyon ödülüne layık görüldü.