Samandağ Belediyesi altyapı çalışmalarına devam ediyor

• 24 Ekim 2022
Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı ve yol çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde ulaşımın daha kolay sağlanması ve yayaların kaldırımları daha rahat kullanması amacıyla kilitli parke taşı kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde birçok farklı mahallede caddeleri ve sokakları yeni görünümüne kavuşturarak vatandaşların hizmetine sunuyoruz. Uzunbağ Mahallesi Kibrit Sokak’ta ve ara sokaklarda tesviye, zemin düzenleme, parke kaplama çalışmaları yaptık. Gözene Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Vakıflı ve Yoğunoluk Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarımız devam ediyor,” ifadelerine yer verildi.