Sanayi Çarşısı’nın temelleri atıldı

• 24 Ekim 2022
Turgutlu Belediyesi’nin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı’nın temeli atıldı.

Turgutlu Belediyesi’nin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı Projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi. Törene, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban katıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sanayi Çarşısı Projesi, 94 milyon TL’lik yatırımla Turgutlu Belediyesi’nin en büyük yatırımı. Turgutlu’nun kurtuluşunun 100. yılında ilçemize bu önemli yatırımı kazandırıyor olmanın gururunu, heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.