Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu Berlin’de

• 24 Ekim 2022
Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, Berlin’de düzenlenen “European Democratic Action Week” kampına katıldı.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, Tepebaşı Belediyesi’nin kardeş belediyesi Almanya’nın Treprow-Köpenick Belediyesi tarafından 19-25 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen “European Democratick Action Week” kampına katıldı. Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya’dan 14-17 yaş arasındaki gençlerin katıldığı kampta Türkiye’yi Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu öğrencileri temsil etti. Katılımcılar, sertifikalarını Treptow-Köpenick Belediye Başkanı Oliver lgel’in elinden aldı. Gençlik Tiyatrosu öğrencileri, yeni fikirler ve bilgilerle ülkeye döndüklerini belirterek, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve Tepebaşı Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini iletti.