Yenişehir Belediyesi, öğretmenlere lego ve STEM eğitimi verdi

• 24 Ekim 2022

Öğrencileri yeni nesil eğitim modelleriyle buluşturmak için Teknokta işbirliğiyle öğretmenlere STEM eğitimleri verildi. Erken Çocukluk Gelişimi Projesi kapsamında atölye temelli eğitimler veren Yenişehir Belediyesi, çocukların gelişimi için öğretmenleri de unutmuyor. Öğretmenler, Yenişehir Akademi Binası’nda gerçekleştirilen Lego Education Stem Günleri etkinliğinde gelişen teknolojinin eğitime yansımalarını yakından tanıma fırsatı buldu. Alanında uzman eğitmenler, Lego Education STEM’in uygulamalarını okul öncesi, ana sınıfı, ilk ve ortaokul öğretmenleriyle birlikte gerçekleştirdi.