Başkan Dutlulu Türkiye’nin en başarılı ikinci belediye başkanı oldu

• 3 Ekim 2022
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Sonar araştırma şirketinin yaptığı araştırma sonucunda %68.4 oy ortalamasıyla Türkiye’nin en başarılı ikinci belediye başkanı oldu.

1 Haziran 2022 ve 15 Eylül 2022 tarihleri arasındaki araştırma, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak yapıldı. AK Partili ve CHP’li belediyelerin yer aldığı ankette Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu %68.4 oy aldı. Akhisar’ı güzelleştirmek ve geleceğe taşıyabilmek amacıyla çalışmalarına devam ettiğini belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Bu başarı hepimizin Akhisar. Sonar araştırma şirketinin yaptığı ankette %68.4 başarı oranıyla Türkiye ikincisiyiz. Akhisar için çalışmaya ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.