Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun yeni dönem kayıtları başladı

• 3 Ekim 2022

Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun kayıtları 21 Ekim’e kadar devam edecek. Tiyatroya, 8-45 yaş arasındaki tüm tiyatroseverler başvurabilecek. Atölye ve oyun hazırlığı çalışmalarına başlayacaklarını bildiren Genel Sanat Yönetmeni Uğur Mamuk, her yaştan oyuncu adaylarını beklediklerini söyledi. Sanata ve sanatçıya verdiği değeri her fırsatta dile getiren Başkan Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun Burhaniye’nin değeri olduğunu ifade etti.