Büyükçekmece Belediyesi Festivali, FIDAF Onur Festivali Ödülü’nü kazandı

• 3 Ekim 2022

Beş kıtadan 86 ülkenin delegelerinin katıldığı FIDAF Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu’nun 3. Genel Kurulu’nda 2021 yılının festivalleri değerlendirildi.  Festivalin içerdiği konular, festival disiplini, katılan ülke sayısı ve konaklama gibi konulardaki üstün başarısından dolayı Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, FIDAF Onur Festivali Ödülü’nü kazandı. FIDAF Onur Festivali Ödülü, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e takdim edildi.