Devrek Belediyesi Kent Müzesi Projesi, ödül aldı

• 3 Ekim 2022

Kent ve Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği yarışmada Devrek Belediyesi ödül aldı. Devrek Kent Müzesi Projesi’yle ödüle layık görülen Başkan Çetin Bozkurt’un ödülünü Devrek Belediyesi Başkanvekili Recep Korum, Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’in elinden aldı. Başkanvekili Korum, “Ülkemiz genelinde insanımıza hizmet etme noktasında belediye başkanlarımızın yapmış olduğu projeleri liyakatli bir şekilde değerlendirip ödüllendiren Kent ve Başkan Dergisi yöneticilerini kutluyorum. Devrek Kent Müzesi Projesi ödüle layık görüldü, teşekkür ediyorum,” dedi.