Gaziemir Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine destek

• 3 Ekim 2022
Gaziemir Belediyesi, üniversite öğrencilerine destek çalışması başlattı.

Ülkede yaşanan ekonomik kriz ve öğrencilerin yaşadığı sorunların artması nedeniyle Başkan Halil Arda’nın talimatıyla üniversite öğrencilerinin ailelerine maddi destek verme kararı alındı. Destekten yararlanmak isteyen, koşulları sağlayan üniversite öğrencilerin evraklarıyla birlikte 10 Ekim 2022 tarihine kadar Gaziemir Belediyesi Sosyal Yardım Masası’na başvurması gerekiyor. Destek çalışmasından yararlanmak isteyenler, www.gaziemir.bel.tr üzerinden koşulları öğrenebilecek ve başvuru yapabilecek. Ülkenin içinde bulunduğu durumu bildiklerini, ailelerin çocuklarını okuturken sıkıntı yaşadığını belirten Başkan Halil Arda, çocuğu üniversitede okuyan, ekonomik zorluk yaşayan ailelere destek çalışması başlattıklarını söyledi.