Gemlik Belediyespor, judo branşında başarılarına devam ediyor

• 3 Ekim 2022
Birçok spor branşında yetiştirdiği yüzlerce sporcuyla yurtiçinde ve yurtdışında başarılar kazanan Gemlik Belediyespor, Balkan Minikler Judo Şampiyonası’ndan da eli boş dönmedi.

Birçok spor branşında yetiştirdiği yüzlerce sporcuyla yurtiçinde ve yurtdışında başarılar kazanan Gemlik Belediyespor,  Balkan Minikler Judo Şampiyonası’ndan da eli boş dönmedi. 24-25 Eylül’de Bosna Hersek’in Pale kentinde düzenlenen Minikler Balkan Türkiye Şampiyonası’na katılan Gemlik Belediyespor judocuları Berra Çakal ve Yağmur Kırdar, kürsüde yer aldı. Gemlik Belediyespor judo hocası İsmail Yıldız, uluslararası bir turnuvadan başarıyla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yıldız, daha büyük turnuvalara katılmak için çalışmaları sürdürdüklerini, hedeflerinin olimpiyatlara katılacak sporcular yetiştirmek olduğunu vurguladı.