Gençlik Kültür Merkezi’nde yeni yarıyıl başladı

• 3 Ekim 2022
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Kültür Merkezi’nde güz yarıyılı başladı.

Gençlik Kültür Merkezi’nde, üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz destek veriliyor, ara sınıflardaki gençlere sınavlara hazırlık sürecinde yardımcı olunuyor, gençlerin kırtasiye ihtiyaçları da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Aydın geneline yayılan 25 Gençlik Kültür Merkezi’nde etkinlikler 3 Ekim itibarıyla başlayacak. Başkan Özlem Çerçioğlu, “Her yıl yüzlerce genci üniversiteye hazırlayarak mutlu oluyoruz. Gençleri hayalleriyle buluşturabilmek için geçen yıllardaki başarımızı bu yıl da tekrarlayacağız,” dedi.