Honaz’ın çehresi güzelleşiyor

• 3 Ekim 2022
Honaz Belediyesi yeşil alan, çocuk oyun alanları ve park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Honaz Belediyesi, Honaz’a yeni bir çehre kazandırma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Kaklık Mahallesi’nde atıl durumda bulunan alanda ağaçlandırma, çocuk oyun alanı yapımı, Honaz Çayboğazı Deresi’nde ıslah, çimlendirme ve ağaçlandırma, Hürriyet Mahallesi’ndeki Ümmühan-Ali Atalay Parkı’nda çimlendirme, ağaçlandırma ve kamelya montajı, Ovacık Mahallesi’ndeki sosyal tesiste çevre düzenlemesi, park ve çocuk oyun alanı yapımı, Cumhuriyet Mahallesi’nde park ve çocuk oyun alanı düzenleme, kamelya ve çimlendirme çalışmalarını tamamlayan Honaz Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeni çalışmalar da planladı. Ağaçlandırma çalışması tamamlanan parka gençlerin ve çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla oyun grupları da eklendi.