İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nin yıldızı oldu

• 3 Ekim 2022
Ceyhan Belediyesporlu güreşçiler, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nin yıldızı oldu.

Ceyhan Belediyesporlu güreşçiler, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçesinde düzenlediği İsmet Atlı Karakucak Güreşleri’nden iki altın, bir gümüş ve bir bronz madalyayla döndü. Güreşçilerle, teknik heyetle gurur duyduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği spor dalı olan güreşte ulusal çapta başarılar elde etmenin kıvancını yaşadıklarını vurguladı. Başkan Hülya Erdem, son madalyalarla birlikte 2021-2022 Adana il seçmelerinde ve Türkiye şampiyonalarında 24 altın, 26 gümüş ve 19 bronz olmak üzere toplam madalya sayısının 69’a çıktığını belirtti.