İzDönüşüm Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi açıldı

• 3 Ekim 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu İzDönüşüm Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi açıldı.

Sürdürülebilir kent hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ambalaj atıklarını ayrıştırmak için belediye iştiraki İzDoğa eliyle Konak’ta kurduğu İzDönüşüm Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi açıldı. Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’li yöneticiler, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, tesis çalışanları ve vatandaşlar katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediye Başkanımız Tunç Bey’in attığı adım son derece değerlidir. Büyükşehir belediye başkanıma yürekten teşekkür ederim. Zaten bu çabalar sonucudur ki, Avrupa Ödülü’nü de İzmir aldı,” dedi.