Orta Karadeniz Turizm Paneli düzenlendi

• 3 Ekim 2022
Atakum Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Orta Karadeniz Turizm Paneli’nde turizm sektörünün dev isimleri buluştu.

Atakum Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Sheraton Grand Samsun Hotel ve Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) işbirliğiyle düzenlenen Orta Karadeniz Turizm Paneli’nde turizm sektörüne yön veren isimler buluştu. Panelin bölgede turizm faaliyetlerinin gelişmesi için son derece önemli olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Bu panelde amacımız, Orta Karadeniz Bölgesi’nin destinasyonunun nasıl oluşması gerektiğine ilişkin Türkiye’nin en büyüklerinin görüşlerini almaktı. Yerel yatırımcılar ve beş ilin turizm yatırımcıları bu paneldeydi. Tüm Türkiye bir süre bizi konuşacak. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Biz, altyapımızı, eksiklerimizi tamamlayacağız ve turisti buraya çekmenin yolunu bulacağız,” dedi.