Safranbolu Belediyesi Spor Salonu’nda kurslar başlıyor

• 3 Ekim 2022

Safranbolu Belediyesi Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda 7-17 yaş grubuna voleybol, basketbol ve masa tenisi, 18-65 yaş grubu kadınlara egzersiz, yürüyüş, parkur, çabukluk, kuvvet ve dayanıklılık kursları verilecek. Kurslar, Ekim ayının ilk haftası başlıyor. Barış Mahallesi’ndeki spor salonunda ücretsiz verilecek kurslara kayıtlar www.sakem.org üzerinden yapılacak. Başkan Elif Köse, “Çocukların ve kadınların sağlıklı yaşamasına katkı sağlamak için belediyemizin antrenörüyle başlattığımız kurslar geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi görmüştü. Yeni nesil spor salonumuz, bu sene de kursiyerlerini bekliyor,” dedi.