Saruhanlı Belediyesi futbolcu Sneijder’i ağırladı

• 3 Ekim 2022

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Real Madrid, Ajax ve Galatasaray gibi dünyanın en büyük takımlarında forma giyen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder’i makamında ağırladı. Wesley Sneijder, Saruhanlı’da faaliyet gösteren Egekiri A.Ş. Fidancılık ve Mfet firmasının ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek amacıyla Saruhanlı’ya geldi. Belediye personelinin de büyük ilgi gösterdiği eski yıldız futbolcu, Başkan Bilgin’e forma hediye etti. Başkan Zeki Bilgin de yıldız futbolcuya içinde yöresel ürünlerin yer aldığı sepet hediye etti.