Taşlık Çiftlik Köy Projesi’ne kabul

• 3 Ekim 2022
Seyitgazi Belediyesi’nin Taşlık Çiftlik Köy Projesi kabul edildi.

Seyitgazi Belediyesi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’yle ortaklık yaptığı “Taşlık Çiftlik Köy” adlı BEBKA (Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı) Projesi kabul edildi. Projenin protokol imzaları proje sahibi Seyitgazi Belediyesi adına Başkan Uğur Tepe, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi adına Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hale Kargın tarafından atıldı. Başkan Uğur Tepe, “Taşlık Mahallesi’nde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’yle ortak protokolle yaptığımız Küçükbaş Hayvan Yetiştirme Çiftliği’nin yanındaki arazide çiftlik turizmi modeli hayal ederek işe başladık. Çiftlik turizmiyle yerel halka ek gelir sağlamak, ekolojik tarım bilinci ve farkındalık oluşturmak amacıyla yazdığımız projemizin kabul edildiğini sizlerle paylaşmak isterim,” dedi.