Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi üzüm üreticilerinin yanında

• 3 Ekim 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üzüm üreticilerine destek vermeye devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin üzüm üreticilerine destek vermek amacıyla hayata geçirdiği Bağcılığı Geliştirme Projesi kapsamında Şarköy ilçesinde telli terbiye sistemi dağıtım töreni yapıldı. Başkan Kadir Albayrak, “Projemizle üzüm yetiştiriciliğinde verimlilik ve kalite artışı yaşanacak, işçilik azalacak, makine kullanım imkânı artacak ve maliyetler düşecek,” dedi. Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Ogün Kürümoğlu ve Tekirdağ Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri Başkanı Ramazan Demirkıran, Başkan Kadir Albayrak başta olmak üzere projede emeği geçenlere teşekkür etti, projenin üreticilere hayırlı olmasını diledi.