Uluslararası Likya Yolu Ultra Maratonu düzenlendi

• 3 Ekim 2022
Kemer Belediyesi’nin desteğiyle “Uluslararası Likya Yolu Ultra Maratonu” düzenlendi.

Likya’nın benzersiz doğası ve coğrafyası eşliğinde, dünyanın en teknik ve zorlu ultra maraton parkurlarından biri olarak gösterilen yarışta sporcular kıyasıya mücadele etti. Sporcular, Tekirova ve Kemer merkez olmak üzere tarihî Likya Yolu üzerindeki 100 kilometrelik parkurda koştu. Likya Yolu Ultra Maratonu’nda, LYUM 100 kilometre, LYUM 57 kilometre, LYUM 37 kilometre ve LYUM 20 kilometre olmak üzere dört farklı kategori yer aldı. Yarışma sonunda dereceye girenlere madalyaları verildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in spor turizmiyle de ön planda olduğunu söyledi.