Yazılımcı Yetiştirme Projesi için başvurular başladı

• 3 Ekim 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nın “Yazılımcı Yetiştirme Projesi” için başvurular başladı.

Yazılımcı Yetiştirme Projesi kapsamında en az 100 kadın yazılımcıyı teknoloji sektörüne kazandırmayı hedefleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bölgesel İstihdam Ofisleri aracılığıyla istihdam desteği de sağlayacak. Projeye son başvuru tarihi 30 Eylül. Eğitimler 3 Ekim’de başlayacak. Eğitimlere ön lisans mezunu olan herkes başvurabilecek. Programa katılma hakkı kazananlar, Fenerbahçe Üniversitesi ve Enstitü İstanbul İsmek işbirliğiyle teknik ve kişisel gelişim eğitimi dahil olmak üzere toplam 500 saat eğitim alacak.