Yenişehir Belediyesi’nin ücretsiz YKS kursu başladı

• 3 Ekim 2022

Yenişehirli üniversite adaylarının sınava en iyi koşullarda hazırlanması ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlanması için harekete geçen Yenişehir Belediyesi, öğrencilere desteğini sürdürüyor. Üniversiteye hazırlanan gençleri yalnız bırakmayan Yenişehir Belediyesi, YKS kursuyla haftanın beş günü öğrencilere eğitim veriyor. Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen YKS kursunda deneme sınavları da düzenlenecek, bu sayede öğrenciler bilgilerini ölçme ve değerlendirme fırsatı yakalayacak. Başkan Abdullah Özyiğit, “Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak bizim de sorumluluğumuz, gençlerin her zaman yanında olacağız,” dedi.