Adana Büyükşehir hizmetlerini sürdürüyor

• 31 Ekim 2022
Adana Büyüşehir Belediyesi, hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri kapsamında düzenlenen açılış ve temel atma töreniyle tanıtım etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Etkinliklere, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve Tuncay Özkan, CHP PM üyesi Ednan Arslan, CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç, milletvekilleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Millet İttifakı’na mensup il/ilçe belediye başkanları, il/ilçe başkanları, siyasetçiler, konuklar ve Adanalılar katıldı. Başkan Zeydan Karalar, “Belediyelerdeki başarılarımız, Millet İttifakı iktidarında ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında Türkiye’ye yayılacak,” dedi.