Atakum’da anlamlı etkinlik düzenlendi

• 31 Ekim 2022
Atakum Belediyesi ev sahipliğinde “Şehirleri Güzelleştiren Kadınlar Atakum’da Buluşuyor” etkinliği düzenlendi.

Birbirinden önemli başarılara imza atan kadınlar, ATAK Kurucusu Av. Gülay Deveci öncülüğünde,  “Şehirleri Güzelleştiren Kadınlar Atakum’da Buluşuyor” etkinliğinde bir araya geldi. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa, ATAK Kurucusu Av. Gülay Deveci, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve Arslanköy Kadınlar Köy Tiyatrosu’nun Kurucusu Ümmiye Koçak katıldı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Türk kadınlarının mücadele geleneği vardır. Atatürk, bunu her söyleminde dile getirmiş. Türk kadınları, 1900’lü yılların başından itibaren örgütlenerek, haklarını arayarak, içinde yaşadıkları toplumu güzelleştirerek bugünlere geldiler,” dedi.