Bana Cumhuriyeti Anlat yarışmanın kazananları belli oldu

• 31 Ekim 2022
Gelibolu Belediyesi’nin düzenlediği “Bana Cumhuriyeti Anlat” konulu yarışmanın kazananları belli oldu.

Gelibolu Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hâle getirdiği, bu yıl 6.’sını düzenlediği “Bana Cumhuriyeti Anlat” konulu yarışma sonuçlandı. Yarışmada öğrencilerin, resim, kompozisyon ve şiir türleriyle Atatürk ve cumhuriyet sevgisini anlatması, Atatürk’ün ve cumhuriyetin temel değerlerini esas alan çalışmalar yapması amaçlandı. İlçe genelindeki resmî ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında yapılan yarışma için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne toplam 200 eser teslim edildi. Yarışmanın seçici kurulu, eserleri değerlendirdi, dereceye giren öğrencileri açıkladı.