Başkan Çerçioğlu, çalışmaları yerinde izledi

• 31 Ekim 2022
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mimar Sinan Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Aydın’ın birçok yerinde yatırımlarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Mimar Sinan Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Parkta incelemelerde bulunan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Aydın’a yeni bir park daha kazandırıyoruz. 31.000 metrekarelik alana sahip olan Mimar Sinan Parkı’na yaklaşık 30 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz. Parkta, kütüphaneden etkinlik alanlarına, yürüyüş ve bisiklet yollarından tenis kortuna, çocuk oyun alanlarından tematik koku bahçelerine kadar birçok farklı alan yer alacak. Gençleri de unutmuyoruz, spor alanları, kaykay pisti ve fitness alanı da oluşturuyoruz,” dedi. Başkan Çerçioğlu, alana 502 ağaç daha dikildiğinin altını çizdi.