Başkan Dutlulu, mahalle esnafıyla bir araya geldi

• 31 Ekim 2022
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Reşatbey, Atatürk, Paşa ve Hashoca Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halkın içinde olmaya ve talepleri karşılamaya devam ediyor. Halkla birebir iletişim kurmanın önemli olduğuna değinen Başkan Dutlulu, bu kapsamda Reşatbey, Atatürk, Paşa ve Hashoca Mahallesi esnafını ziyaret etti. Başkan Dutlulu, “Esnafımızın muhabbetiyle ısınıyor, memnuniyetiyle mutlu oluyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri sık sık esnafımızı ve halkımızı ziyaret ediyor, onlarla birebir iletişim kurarak taleplerini karşılıyoruz. Biz, ‘Kapalı kapılar arkasında oturmayacağız,’ demiştik, bu sözümüzü tuttuğumuza inanıyorum. Mahalle ziyaretlerine devam edeceğiz,” dedi.