Çanakkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı konserle kutladı

• 31 Ekim 2022

Cumhuriyet konserine, İ.T.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuarı Şan Bölümü mezunu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir de katıldı. Seslendirdiği şarkılarla vatandaşlarla birlikte cumhuriyet coşkusuna eşlik eden Faruk Demir’e teşekkür eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Bize böyle bir gece yaşattığı için Faruk Demir’e teşekkür ediyorum. Kendisi, Türkiye’nin bir ucu Ardahan’dan geldi, imkânı olmayan kız çocuklarının okuyabilmesi için konserler düzenliyor. Onun bu mücadelesinde benim de küçük bir katkım olsun istedim. Başkanımızı bir kere daha tebrik ediyorum,” dedi.