Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası düzenlendi

• 31 Ekim 2022
Edremit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kurum içi Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası düzenledi.

Kıvanç Dağ Spor Tesisleri’nde 10 Ekim’de başlayan, dört grupta 15 takımın mücadele ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası, heyecanlı final maçıyla tamamlandı. Finalde, Ünlüler FK ile Edremit Belediye Gücü karşılaştı. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan taraf Edremit Belediye Gücü oldu. Başkan Selman Hasan Arslan, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz futbol turnuvasında mücadele eden tüm takımlara ve personelimize, maçları başarıyla yöneten hakemlere, turnuvayı düzenleyen komiteye ve ana sponsorumuz Kıvanç Dağ Spor Tesisleri ve Girne Koleji’ne teşekkür ediyoruz,” dedi.