Cumhuriyet Yürüyüşü başladı

• 31 Ekim 2022
Kadıköy Belediyesi, her yıl geleneksel olarak Bağdat Caddesi’nde düzenlenen “Cumhuriyet Yürüyüşü”nü başlattı.

İlçede bir hafta boyunca süren kutlamaların ardından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bağdat Caddesi Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü başladı. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy’ün cumhuriyet değerlerine sahip çıktığının altını çizdi ve 100. yıl kutlamalarının başlayacağını duyurdu. Başkan Odabaşı, “Her hizmette, attığımız her adımda cumhuriyet değerlerine sahip çıkıyoruz. Kadıköylüler, bu değerlerin tüm Türkiye’ye hâkim olması için çaba sarf eden, mücadele eden, her konuda direnen bir anlayıştan ve kültürden geliyor,” dedi. Başkan Odabaşı, 100. yıl kutlamaları için hazırlıkların başladığını ve kutlamaların bir yıl boyunca süreceğini belirtti.