Eskişehir Hamam Müzesi hizmete sunuldu

• 31 Ekim 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Hamam Müzesi’ni hizmete sundu.

Eskişehir Hamam Müzesi’nin açılış törenine, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, protokol üyeleri, çok sayıda davetli ve belediye bürokratları katıldı. Açılışta konuşan Başkan Yılmaz Büyükerşen, geçmişte hayata geçirilmesi engellenen hidroterapi merkezi projesini anımsatarak, “Açılışını yaptığımız müze, o günlerden içimde kalan ukdenin mahsulüdür. Türk halkının nasıl bir hamam kültürü yarattığını çocuklarınız, torunlarınız, gelecek nesiller burada görsün istiyorum,” dedi.