Gönen ve Darkham Belediyeleri artık kardeş belediye

• 31 Ekim 2022
Gönen Belediyesi ve Darkhan Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda Moğolistan’ın Darkhan Belediyesi ve Gönen Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Tören öncesinde belediye başkanlığı makamında bir araya gelen heyet yetkilileri, kentsel dönüşüm çalışmaları, sanayi ve tarımsal üretim faaliyetleri hakkında Gönen Belediyesi’yle bilgi alışverişinde bulundu. Moğolistan’dan gelen 10 kişilik heyette, Darkhan-Uul Büyükşehir Belediye Başkanı Azjargal Boldbaatar, Darkhan Belediye Başkanı Tulgaa Togtsaıkhan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Batzorıg Batsvkh, daire başkanları düzeyinde yerel yöneticiler ve Gönen Belediyesi’nin meclis üyeleri yer aldı.