Karaçay Sosyal Tesisi hizmete sunulacak

• 31 Ekim 2022
Honaz Belediyesi, Karaçay Sosyal Tesisi’ni hizmete sunuyor.

Honaz’ın ihtiyaçları ve ilçenin 22 mahallesinin talepleri doğrultusunda eğitimden kültüre, spordan çevreye kadar her alanda birçok projeyi hayata geçiren Honaz Belediyesi, Karaçay Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Karaçay Sosyal Tesisi’ni hizmete açıyor. Yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olan Karaçay Sosyal Tesisi, 2.100 metrekarelik alanda yer alıyor. 1.100 metrekare toplam kapalı pazaryeri alanına sahip olan sosyal tesiste, kahvehane, taziye odası, muhtar odası ve işyeri bulunuyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Karaçay Mahallesi’ne kazandırdıkları sosyal tesisin, mahallenin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunacağını belirtti.