Kuzdere Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sürüyor

• 31 Ekim 2022
Kemer Belediyesi ve ASAT işbirliğiyle Kuzdere Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanvekili Recep Yılmaz ve ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, Kuzdere Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanvekili Yılmaz ve ASAT Genel Müdürü Kurt’a, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın da eşlik etti. Yılmaz ve Kurt, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, işçilerle sohbet etti. Kemer Belediye Başkanvekili Recep Yılmaz, Kuzdere Mahallesi’nin hak ettiği hizmeti almaya başladığını söyledi, yapı yoğunluğunun olduğu alanlarda çalışma yapıldığına dikkat çekti.