Mezitli Belediyesi’nden satranç turnuvasına ev sahipliği

• 31 Ekim 2022
Mezitli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Uluslararası Satranç Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Mezitli’de cumhuriyet coşkusu bir hafta boyunca devam edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Uluslararası Satranç Turnuvası’yla başladı. Turnuvaya, farklı ülkelerden ve kentlerden gelen 253 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu ve Mezitli Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen turnuva iki gün sürdü. Turnuvada, 10 yaş altı kategorisinde Altay Erdem Gök birinci, Muzaffer Halis ikinci, Atahan Yıldız üçüncü, Korel Kahraman dördüncü; 8 yaş altı kategorisinde Emir Batu Ünsal birinci, Mert Şahin ikinci, Kaan Coşkun üçüncü, Cansın Maya Aysen dördüncü; açık kategoride Dağhan Devran birinci, Aydın Duman ikinci, Ahmet Olçum üçüncü, Egemen Gülden dördüncü oldu.