“Sokakların Çatısı Yok” adlı oyun izleyiciyle buluşacak

• 31 Ekim 2022
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın desteğiyle kurulan Atatürk Mahallesi Muhtarlığı Tiyatro Topluluğu, “Sokakların Çatısı Yok” adlı oyunu sergilemeye hazırlanıyor.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, tiyatrocu Ali Pehlivan ve muhtar Badegül Kaptan tarafından yönetilen oyununun provalarını izledi. Oyuncular arasında Mezitli Belediye Ortaokulu öğrencileri de var. Oyun, sokak çocuklarının yaşamını ve karşılaştıkları sıkıntıları anlatıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediyemizin tiyatro oluşumuna ‘Halk Tiyatrosu’ adını verdik. Burada çok güzel bir iş yapılıyor. Ben de genç arkadaşlara moral, motivasyon desteği vermek istedim,” dedi.