“Zamansız Kadınlar” Tekirdağ’da izleyiciyle buluştu

• 31 Ekim 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği işbirliğiyle tiyatral gösteri düzenlendi.

“Zamansız Kadınlar” adlı tiyatral gösteride, cumhuriyet tarihinin ilklerine imza atan, yaşadıkları çağın ötesindeki kadınların hayat hikâyeleri anlatılıyor. Gösteri sonrası İlknur Güntürkün Kalıpçı’ya çiçek takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Güzel sunumuyla bizlere Türk kadınının fedakârlığını, cefakârlığını ve kahramanlığını yaşatarak anlatan araştırmacı yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı’ya ve Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi’nin üyelerine teşekkür ederim. Vatandaşları sanatın tüm dallarıyla buluşturmaya devam edeceğiz,” dedi.