Antalya Büyükşehir’den üreticilere makine desteği

• 14 Kasım 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’a üzüm sıkma, Finike’ye nar sıkma makinesi desteğinde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, üreticilerin işini kolaylaştırmak ve üretime katkıda bulunmak amacıyla başlattığı nar ve üzüm sıkma makinesi desteğini sürdürüyor. Kaş’a üzüm sıkma, Finike’nin Gökbük Mahallesi’ne nar sıkma makinesi gönderildi. Muhtarlar aracılığıyla yapılan program kapsamında Kaş Ova, Kınık, Yeşilköy, Üzümlü, Çavdır, Çayköy, Uğrar, Gökçeören, Gömbe, Sütleğen, Kemer, İkizce, Patara, İslamlar ve Onlarca Mahalleleri’ne gönderilen makine sayesinde vatandaşlar kısa sürede üzüm sıkma işlemini tamamladı. Üreticiler, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.