Asım Kocabıyık Kampüsü’nün inşaatı devam ediyor

• 14 Kasım 2022
Gemlik Belediyesi ve Borusan Kocabıyık Vakfı işbirliğiyle Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Kampüsü’nün inşaatı devam ediyor.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ve Borusan Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli, kaba inşaatının büyük bir bölümü biten Öğrenci Merkezi’ni inceledi. Müteahhit firmadan inşaatın durumu hakkında bilgi alındı. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması beklenen iki katlı Öğrenci Merkezi, 900 metrekare taban alandan oluşuyor. Merkezin içinde kafeterya, iki adet 250 kişilik amfi ve kütüphane yer alıyor. Öğrenci Merkezi, Körfez manzarasıyla, mimarisiyle ,göz kamaştırıyor.