Atatürk Açık Hava Sergisi yenileniyor

• 14 Kasım 2022
Beşiktaş Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İBB Miras desteğiyle Atatürk Açık Hava Sergisi yenileniyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata veda ettiği Dolmabahçe Sarayı hizasından başlayarak Ortaköy’e uzanan ağaçlı yolda açılan Atatürk Açık Hava Sergisi yenileniyor. “Atam Dolmabahçe’de” konseptiyle yenilenen açık hava sergisi, 1927-1938 yıllarını kapsıyor, “Mustafa Kemal Paşa ve İstanbul” teması üzerinden kurgulanıyor. İki etaptan oluşacak açık hava sergisinin ilk etabı, Dolmabahçe-Beşiktaş kısmı, 10 Kasım günü vatandaşların beğenisine sunuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İBB Miras desteğiyle yenilenen açık hava sergisinin altyapı çalışmaları ve teknik uygulama aşamaları Beşiktaş Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi, iklim dostu, enerji verimliliği yüksek ışıklandırma ekipmanı kullanıldı.