Başkan Kesimoğlu İstanbul’da açılışlara katıldı

• 14 Kasım 2022
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Balkan Şehirleri Parkı ve Anıtı’nın açılış törenine katıldı.

Balkan Şehirleri Parkı ve Anıtı’nın açılış törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, Pula Belediye Başkanı Filip Zoricic, Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic, Laktaşi Belediye Başkanı Miroslav Bojić, Sofya Belediye Başkanı Yordanka Fandıkova, Stara Zagora Belediye Başkanı Zhivko Todorov, Svilengrad Belediye Başkanı Anastas Karchev ve Filibe Belediye Başkanı Zdravko Dimitrov da katıldı. Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu; “Bilindiği üzere 2021 yılının Kasım ayında İstanbul’da B40 zirvesinde mevkidaşlarımızla bir araya gelmiştik. Balkan Anıtı’nın açılışında yine bir aradayız. Kent diplomasisi için B40’ı daha da güçlendireceğiz,” dedi.