Başkan Sandal vatandaşla buluştu

• 14 Kasım 2022
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Postacılar’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek için mahalle gezilerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın 21. durağı Postacılar oldu. Mahallenin eksiklerini tamamladıklarını belirten Başkan Sandal, yapımı devam eden kültür merkezinin ve anaokulunun yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi. Başkan Sandal, “Postacılar, gözbebeğimiz. Yakın zamanda hizmete açacağımız kültür merkezi ve anaokuluyla birlikte mahalleye yeni bir vizyon kazandıracağız,” dedi.