• 14 Kasım 2022
Saray Belediyesi, Şenlendirme Vakfı işbirliğiyle, “Bir İl Bir İyilik” projesi kapsamında Yuvalı’da 50 adet meyve ağacını toprakla buluşturdu.

Saray Belediyesi, Şenlendirme Vakfı işbirliğiyle, ‘Bir İl Bir İyilik’ projesi kapsamında Yuvalı’da ağaç dikim etkinliği düzenledi. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Şenlendirme Vakfı temsilcileri, Saray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve çocuklar, 50 adet meyve ağacını toprakla buluşturdu. Konuyla ilgili Şenlendirme Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Proje kapsamında Saray Belediyesi tarafından vakfımıza 10 dönümlük arazi tahsis edilmiştir. Arazi, 50 adet meyve (kiraz, elma, erik, armut ve incir) ve 150 adet ceviz ağacıyla şenlendirilecek, arazinin geliri de ihtiyaç sahibi ailelere verilecek,” ifadelerine yer verildi.