Burhaniye’de önümüzdeki yılın bütçesi kabul edildi

• 14 Kasım 2022
Burhaniye Belediye meclisinin kasım ayı toplantısında 2023 mali yılı tahmini bütçesi oybirliğiyle kabul edildi.

Burhaniye Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi, 2019 yılı bütçesine göre yaklaşık 10 kat arttı. 2023 yılı belediye bütçesi,  Mali İşler Müdürlüğü’nün 2023 mali yılı gelir ve gider bütçesi hakkındaki müzekkeresi, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun görüşü doğrultusunda oybirliğiyle kabul edilerek 501 milyon TL olarak belirlendi. Başkan Ali Kemal Deveciler, “Mali yılı bütçemizi 10 kat artırarak 501 milyon TL olarak belirledik, yatırımlarımıza devam ediyoruz. Söz verdiğimiz tüm projelerimizi hayata geçireceğiz, İller Bankası’ndan ve diğer bankalardan kredi kullanmadık, kullanmayacağız. SGK borçlarını ödedik, kaynak yaratarak daha önce yapılmayanları yapıyoruz. Burhaniye’ye değer katmak, Burhaniye’yi daha da geliştirmek için çabalıyoruz,” dedi.